sebek0720 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, ponad miesiąc temu miałem małą przygodę moją Megane i mam zderzak do wymiany. Dzisiaj przeglądając Allegro znalazłem taką aukcję: http://allegro.pl/renault-megane-95-99-zderzak-przedni-jakosc-oryg-i1389247940.html Sprzedający informuję, że zderzak jest jakościowo zbliżony do oryginału - jednak cena jest stosunkowo niska. Myślicie, że warto zaryzykować i kupić? Obawiam się, że będzie to 'coś', co nie nada się do użytku... na szrocie chcą więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Moim zdaniem nie wygląda źle. Zawsze to nowy produkt czyli jest cały i posiada wszystkie zaczepy. Zobacz na komentarze sprzedającego. Zerknij czy za zderzak wystawił już ktoś komentarz i napisz do niego. Kilka razy tak robiłem przed zakupem. Sprzedający zawsze będzie pisał, że super towar. napisz do kupujących to będziesz wiedział czy warto kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja bym osobiście nie kupił tego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jeżeli wyprodukowany w Argentynie, to będzie pasował prawie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 sebek0720, jak masz zderzak do lakierowania to lepiej kupić używany oryginał, nawet w innym kolorze - wystarczy że zmatujesz taki zderzak, podkładujesz i lakierujesz. Ten trzeba będzie przygotować itp itd, więc różnica w cenie zniknie u lakiernika. Poza tym oryginał będzie pasować bez problemów, a zamiennik niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi