Radekb351 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Z danielosss postanowilismy otworzyc temat o naszych jednosladach. Wiec ja zacznę: oto mój motocykł: Wsk 125 Kos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 o motocyklach nie mam pojecia, ale wygląda fajnie....... napisz tylko który rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Radek ja swoją MZ TROPHY wkleję jak zrobię fotki, a tak poza tym zeszyj to siedzenie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 zeszyj to siedzenie zamieram kupic pokrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ale fajny temat!! ja także mam "osiołka" którego przerabiałem ponad 4 miesiące. Opis i foty niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ja tam mam tylko rower z jednośladów, a ciekawych okazów to jeszcze mam trabanta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 i ja tylko tyle w tym temacie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 nie no sluchaj :) Honda nawet nie dorasta Twemu Rometowi pod wzgledem ladownosci! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 masakra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 mam pytanie: czy reflektor w romecie pochodzi od malucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 na reflektor (PF 126) piszu, przecież napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 sorry faktycznie nie zauwazylem. wlasnie o zasilanie mi chodzilo, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dyskutowaliśmy troszeczkę z Radek, na PW i stwierdziliśmy, że w tym dziale możemy się pochwalić innymi naszymi pojazdami. Ja ciągle szukam (płytki z archiwizacjami) zdjęć swojej maszyny w latach świetności i na pewno coś tu wkleję. Posiadam polski motocykl Junak M10 z przywózkiem (koszem)- silnik czterosuwowy o mocy 19 KM. Aktualnie przechodzi remont związany z renowacją i jak największym powrotem do oryginalności- po zimie mam zamiar znowu postawić go na koła. Z ciekawostek dodam, że ta marka i ten model do dzisiaj dzierży tytuł mistrza wśród polskich motocykli w biciu rekordu prędkości. Z tego co pamiętam to 145 km/h. I druga ciekawostka to zabawa takim cackiem pochłania dużo kaski- tak, że megana ma na razie zakaz psucia się ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Danielossss, czekamy na zdjecia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jeszcze nie doszukałem się zdjęć, które chcę pokazać, ale znalazłem przy okazji poszukiwań starsze: Zdjęcia mają powyżej 10 lat. Moja maszyna jest jasnoniebieska (Junak niebieski lepszy od wueski- tak się na nią mawiało w naszej ekipie). Tu macie zdjęcia kosza (aktualne), który cierpliwie czeka na renowację: http://www.olsztyn.ken.pl/~daniel/wb/index.html Trochę danych technicznych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Junak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi