bula Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a wiec prosta sprawa kolanko nie wchodzi prosto na przepustnice poneiwaz ma srednice90 z czyms a przepustnica 100mm :] wiec kupujesz takie przełuzenie w gumie nato kolanko i filtr stożkowy :] jest cos pięknego :] a jak ktos mieszka w okolicy rudy slaski zapraszam domnie na rozmowe :] wszyskto pokaze i pokieruje tam gdzie umia to zrobic fotki przesle jutro lub w niedziele mojego srodka :] filtra i jeszcze pare z zew. :] Przesyłam link do zdjecia mojej meganki rok temu zeby pokazac podswietlenie alumek :) http://www.vinyldesign.pl/galeria/ramault%20mix34.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 bula podświetlenie obręczy ładne musze przyznać! musim się kiedyś zgadać i se pogadać co nie co :) ja jestem z Bytomia wiec mamy do siebie blisko. Moje autko jest w dziale Nasze auta. ziolo a tobie do megi bez dwóch zdań przydałyby się fajne alumki do kompletnego gustu :) Megi ładnie wyszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Leos niema sprawy mozemy sie kiedys spotkac czesto jestem na goduli to blisko bytomia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Leos alusy już są w planach tylko wiesz narazie finanse :/ Chcę kupić Dotz Daytona 16'. Oglądałem zdjęcia Twojej Megi zanim malowałem swoją i tak samo pomalowałem klamki, listwy na drzwiach i na zderzakach w kolor nadwozia. Fajny efekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a ja własnei nei chciałem listew malowac ja mam plus bo czarne auto ale to jest dobre jak ktos ci przywali drzwiami to przynajmniej lakieru nie zedrze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ziolo no daytonki sa fajne mnie tez sie podobaja! do tego 205/45 Bridgestone ( kierunkowe) oponki i bedzie wypas. polecam te oponki z racji ze jezdze na nich od początku sezonu i bardzo dobrze trzymaja sie nawierzchni jak i na mokrym tak i na suchym( mowa o duzych predkosciach) druga sprawa sa w miare tańsze od dunlopów i innych. oczywiscie wedle uznania. PS: dzieki za ocene klamek, listew i innych duperelków :) Ostatnio chodzi mi po głowie podświetlenie bagażnika na "fluksach" niebieskich tylko czasu brak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja mam podswietlony bagaznik na niebiesko listwami swietlnymi z allegro :) ale efekt w nocy naprawde przyjemny. No i tez zastanawiam sie nad pomalowaniem klamek i listw pod kolor nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Madox zapodaj też białe kierunki na błotnikach. Dużo dają. Leos patrzyłem w jakimś programiku co przelicza rozmiary opon i przy szerokości 195 profil powinien być 45 a przy szerokości 205 powinien być 40. Zastanawiam się czy 205 nie będą za szerokie? I autko straci na mocy :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 kierunki tez beda napewno :) Ja mam 205/50 bo takie byly na felach w momencie ich zakupu ale nastepne jak bede zmienial to 195/50. na mocy duzej roznicy nie ma ale za to trzyma sie o wiele lepiej ale z drugiej stronie na naszych polskich koleinach sie doslownie plywa :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Leos odradzam fluxy mam podswietlenie przednich nog nie fajne :] Proponuje Katody komputerowe efekt super i swieca owiele mocniej niz dioda :] a co najciekawsze dioda pobiera 0,3mA pradu a dwie katody pobieraja 0.3mA a swieca jak 12 super flux ;] Leos moge ci je kupic i sie spotkamy 35zł dwie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 W jakich są kolorach? Może i ja się skuszę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 niebieskie zielone białe czerwone UV :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No no to po wypłacie biorę niebieskie :) odezwę się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jeżeli chodzi o mody silnika w tym modelu to kolektor viga 4-2-1 wydech wiga montaż stozka ale głową to kolega z MCKP wyciągnał bez elektroniki 105 kucy i 147 niutków czyli troszke mniej niż zdrowa 1.6 16 ;-) teraz troszke mniej miła sprawa kolektor chyba 1400 wydech to samo powerrura 230 + stożek jakby to jeszcze machnąć z elektorniką pewnie pod 110/155 by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 kolektor chyba 1400 z kwasówki ze zwyklej stali dostaniesz za niecale 800 wydech to samo kup ultera, wywal kata, koszt ok 700 powerrura 230 + stożek niestety tak trzeba liczyc. za dobry zamkniety stozek nawet okolo 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi