ziolo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Link do galerii z moim cudeńkiem: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja juz bagażnik zrobilem takze katod juz nie potrzebuje ale dzięki za propozycje :D Fotki wrzucę za niedługo do mojego profilu auta :-> na fluxach mam tez nogi podświetlone po dwie na jedna stronę i nie narzekam. druga sprawa widziałem u kumpla wsadzonych więcej fluxów (tzn po 6 na stronę) pod nogi i to zaczyna przeszkadzać w jeździe nocą ( przynajmniej mnie bo mnie oślepiało trochę tzn. poświata - rozprasza kierowce - przy jeździe na drodze bez latarni). co od oponek to są mniejsze profile niz 45 ale za to dużo droższe przy rozmiarze 205 z racji nie standardu. Rozmiar 205/45 na 16 jest ogólnym standardem takiej oponki. PS: bula i reszta chłopaków kto moze oczywiscie zapraszamy na Śląski spocik info w wiadomym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi