90banan Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 witam, oceńcie Renault Megane II Sedan 1.5 dci http://otomoto.pl/renault-megane-1-5-dci-6...-C16625243.html cena myślę że niska, dzwoniłem do komisu i powiedzieli że auto jeździło rok w kraju. stan techniczny i wizualny jak zwykle bez zarzutu. Przegląd ważny jak i ubezpieczenie również. Mam dość daleko do poznania więc nie bardzo wiem co robić ... Doradźcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jak dla mnie - podejrzanie tanio. Poza tym nie ufam komisom. Co do ew. wad nie wypowiadam się bo się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Coś za duże te szpary maski nad reflektorami, porównywałem z innymi zdjęciami z allegro. Poproś go nr VIN i sprawdź na telefon, tyle że gość nic nie pisze o serwisowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 uhuhu co za okazja 4 letnie autko za 19k i jeszcze diesel - tylko brać :) bez obrazy ale jesteś aż taki naiwny ? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
90banan Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jestem po prostu ciekaw co może w nim być nie tak, bo faktycznie cena niska jak na auto z tego roku i takim wyposażeniem. z zewnątrz jak i w środku do niczego się nie mogę przyczepić, no po za brakiem plastiku na akumulatorze, (być może ten ząłozony był wyższy i plastik się nie zmiescił). Po to zamieściłem to na forum , gdyż być może ktoś akurat był oglądać to auto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Przebieg około 2x większy... nie wiem czy jest sens jechać. Chyba, że po numerze VIN uda Ci się ustalić coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 kataryniarz, a tak na Twoje oko, wszystko się zgadza z plastikami, wyposażeniem wnętrza itp? Jeśli chodzi o przebieg to wiem, że jesteś specjalistą (z lektury innych tematów) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tylko przebieg budzi moje zastrzeżenia, wizualnie prezentuje się dobrze. Wnętrze wygląda OK tylko jedna uwaga - radio powinno być z mp3, a to mi wygląda na podmienione z ph1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 A od siebie dorzucę że nie warto się fatygować, przebieg fałszywy!, Radio sztukowane na bank, blacharz miał trochę roboty no i jeździć AGD..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 W tym roczniku radio nie musi mieć mp3. Expressiony miały, ale za dopłatą - tak jak automatyczna klima po za brakiem plastiku na akumulatorze, (być może ten ząłozony był wyższy i plastik się nie zmiescił).-ja mam benzynę z marca 2006 i też nie ma osłony, nawet późniejsze rocznikowo egzemplarze nie miały tej osłony. W 2007 roku w wersji np. business line nie było już żadnych plastików od góry poza srebrną pokrywą silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Marcin Expression miał mp3 w standardzie (mam taką wersję), zerknij do katalogu - w opcji była zmieniarka płyt na 6 płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zależy który rocznik - ja mam 03/2006. Nie podejrzewam, żeby mi ktoś wymienił bo juz nie raz był wprowadzany kod pprzez ASO po kodzie VIN i niestety nie czyta mp3. W opisu jaki mam z ASO mp3 było za dopłatą. Byc może późniejsze egz. miały juz mp3 w standardzie. Podobnie jest z klimą -w standardzie była manualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Informacyjnie - moja jest z sierpnia 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Czyli albo był to juz nowy standard, albo poprzedni właściciel dopłacił do lepszego wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi