maciek127 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-tdi-C16557996.html co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przy tym przebiegu musisz się liczyć z kosztem regeneracji turbiny (ok 1000zł). Wygląda nieźle. Ja bym szukał dCi, ale dTi też daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 meganecoupe02, świeci się kontrolka STOP czy to źle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 W tym roczniku to normalne, STOP świeci się razem z ręcznym. http://megane.com.pl/megane-i-phii-kontrol...=kontrolka+stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam, moje spostrzeżenia; zderzak z lewym reflektorem źle spasowany, z prawym jeszcze gorzej (łączenie z błotnikami). Tak jakby coś nie halo z tymi torxami tylnego zderzaka, pierwszy z lewej jakby nie dokręcony, coś kuje w oczy. Ten przynajmniej nie wstydzi się 230tyś. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 poleciałem na okienku między wykładami obejrzeć samochód a tam ani śladu po nim :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Może w serwisie stoi, przecież to renówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Albo właśnie wybrał się na wycieczkę z przyszłym nowym właścicielem :) Ma chyba do tego prawo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale cały tan komis był do bani obejrzałem wszystkie samochody dosłownie wraki, obok zrobionych samochodów stały takie co dopiero przyjechały na klepanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi