makuli Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Wygląda sympatycznie. Nie widać poważniejszych usterek oprócz wypalonych dziur w siedzeniu kierowcy, trochę przeciętej gumy przy lewym reflektorze. Jest złudzenie jakby prawy błotnik miał inny odcień lakieru. No i nierówna szpara między maską a lewym błotnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 megane, jeszcze są SportWay, ale to chyba na rynek skandynawski. A o tych zegarach zapomniałem, zapomnieliśmy jeszcze o pomarańczowych włącznikach szyb elektrycznych, wajchach wysokości fotela i blokadach oparć tylnych foteli, ale to już pryszczyk. Co do kolejnej oferty dla kolegi: Kolor ładny, ale dziwnie nie symetryczne szczeliny pomiędzy maską a błotnikami, jakby zawiasy maski były wygięte do góry a maska spadała, szczególnie lewa strona samochodu. Różnica w kolorze to właśnie perła i zmienny kąt patrzenia. Ciekawe, czy naklejki na reflektorach z tego samego okresu co auto, nie oznacza to, że handlarz się na tym nie zna. Z tego co powiększyłem zdjęcia, wydaje mi się, że brakuje wkręta-torx na górnym boczku prawym bagażnika, obok tych kratkowanych wgłębień w które chowają się siłowniki szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Auto z pierwszego linku wygląda ciekawie (swoją drogą prawie identyczna wersja jak moja). Tylko jakoś dziwnie świecą kontrolki na środkowym panelu i na Klimatyzacji (chyba że ktoś ustawił temp na min lub max bo normalnie to tam jest wyświetlana temp jaką się ustawi). Cena wysoka ale jak auto okaże się bez wypadkowe a przebieg autentyczny (choć wydaje się podejrzanie niski) to bym się nie zastanawiał. Oczywiście wzmiankę o spalaniu należy pominąć (chyba że odnosi się do jazdy na trasie albo emeryckiej) Co do drugiego auta wpisy w książce trzeba potwierdzić bo wydaje mi się że wszystkie są robione tym samym długopisem a więc może też w tym samym czasie - wniosek prosty. Poza tym całkiem całkiem. Trzecie (te z otomoto) też całkiem ciekawe. Tylko nie wiem po co ktoś kupuje diesla skoro robi takie małe przebiegi? Tylko 120 tyś to trzeba koniecznie sprawdzić. Oczywiście musisz w aucie wszystko sprawdzić w jakimś serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi