jeemiik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witajcie ; ) Mam jedno pytanie. Czy da sie jakos zrobic , zeby w Hatchbacku jak sie otwiera tylne drzwi swiecilo swiatlo z tylu? Bo chce zmienic lampki na zielone , ale tam tylko recznie mozna wlaczyc tylne lampki, a ja bym chcial automatycznie Pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nie wiem jak jet w MI, U mnie te lampki mają 3 pozycje: wyłączone, włączone stale i włączane przy otwarciu drzwi. Przesuwa się szkiełko lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeemiik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Chodzi Ci o gora, srodek, dol ? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeemiik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ok dziekuje ; ) Pozdrawiam Na przyszłość pamiętaj, że na tym forum piszemy stosując pl-literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi