ZygaM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Silnik wygląda jak normalka, nie umyty, przynajmniej na obsłudze będzie widać czy gdzieś się poci. Sprawdzaliście go sobie w SEWIK czy tylko w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popawu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 nigdzie na razie, ja w sobote zobacze co i jak ... ma ktoś jakąś stację diagnostyczną do polecenia w Sosnowcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dla mnie coś za dużo robiony, i niezapięta "przekładka" od linki otwierania maski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popawu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 scar czemu uważasz że za dużo robiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 scar, ale jeśli nie była to faktycznie większa robota, czyli nie tknięte podłużnice, sanki, nie ma śladów uszkodzenia na misce olejowej, skrzyni biegów, a ponadto dobrze zrobiony, to czemu przynajmniej nie obejrzeć skoro blisko. Uważam, że warto zaryzykować. No bo co tam zderzak (w tym akurat przypadku, gorzej poskładane się widzi), ważne że dobrze się prowadzi i nie sprawia problemów mechanicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ze zdjęć widać, że był robiony. Nie zgrywa się linia prawego przedniego błotnika ze zderzakiem( zdjęcie3) i z krawędzią maski(zdjęcie 1) . Brak plastikowych osłon w komorze silnika przy tym błotniku i przednia szyba też była wymieniana to mam obawy, że był dzwon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 W tym roczniku w PL nie ma osłon - było już na forum o tym. Niestety cena może sugerować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popawu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 kupiłem to auto, oprócz tych zewnętrznych uszkodzeń (do zrobienia w wolnej chwili) wszystko ok i mam nadzieje ze nie okaże się po paruset kilometrach ze jednak coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Gratulacje i pochwal się autem w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 W takim razie temat zamykam Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi