ks tecza Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam. Osoby chętne i znające się na rzeczy proszę o opinie o tym aucie : KLIK Jutro będę w pobliżu Olsztyna, więc planuję sprawdzić ten egzemplarz. Na co wg. kolegów mam zwrócić uwagę? Oczywiście przewiduję sprawdzenie auta w serwisie itp. Postaram się zorganizować nr. VIN. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Powątpiewam w to 130 KM. Silnik z tą mocą powinien posiadać FAP, czego raczej w Ph I nie stosowano. (no chyba że moje info jest błędne, lub ktoś sobie zażyczył taką opcję za granicą w celu obniżenia opłat.) Auto ewidentnie jest wersją przedliftingową czyli zazwyczaj 120KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jeśli jest z końca 2005 roku to może mieć już 130KM z ph2. I znów muszę to napisać... wizualnie wygląda na 240k i tyle pewnie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zmienił kierownicę, albo zapomniał napisać o tempomacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Powątpiewam w to 130 KM hmm ja mam megi z września 05 i mam 130hp i niestety fapa też Zobacz dokładną datę produkcji bo 130hp wkładali chyba od maja 05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Rxe.Megane, Nie upieram się przy moich wątpliwościach, czemu dałem wyraz w tamtym poście. Tak to już jest z rocznikami gdzie następowało przejście z jednej wersji na drugą. Nigdy do końca nie wiadomo jakie konfiguracje wychodziły na rynek. A 2005, dla M II był właśnie takim rokiem. Zmienił kierownicę, albo zapomniał napisać o tempomacie. Nie podał w opisie, na 5 fotce widać przycisk włączania tempomatu/ ogranicznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No właśnie o tym napisałem, może to zabrzmiało ironicznie, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi