bronius Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Przy zakupie dostałem taką instrukcję. Myślę, że wielu osobom się ona przyda: Shot at 2007-08-01 jak ktoś woli w nowym oknie, albo od razu na dysk zapisać: http://img520.imageshack.us/img520/2253/file0156gn6.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ja mam taka sama istrukcje w ksiazce obslugi... ale niema tam zadnego filtra... wyglada to troche inaczej i bez ogromnych kombinacji nieda sie tego rozkrecic.... w zwiazku z tym mam pytnie czy w megane 1,4 8V 98r wogole jest taki filtr i gdzie?? widzialem identycnie ja na obrazku ale w megane1,9tdi z 2000r prosze o odpowiedz dodam tylko ze to samochod z kierownica po prawej stronie jezeli to jakas roznica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 poszukaj na forach w UK bo tu nikt nie ma wersji do ruchu lewostronnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 oki ale czy w tym aucie wogole jest taki filtr?? bo mam tutejsza ksiazke i kiszka.... wyglada to inaczej...... zdecydownie....... :-/ w sensie w ksiazce jest jak w europejskiej wersji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 z tego co mi wiadomo to każde megane miało tak samo to zrobione, różnica polegała na tym, że do biednych wersji producent nie wkładał samego wkładu filtra ale bez problemu można było ten wkład wlożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 czyli musze to rozebrac i zrobic fotke bo niemam wogole tego czegos jak na3cim obrazku... mam tom wolne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Popik, filtr w wersji RHD jest w tym samym miejscu (u mnie jest dokladnie tak, jak na zdjęciach). Czyli jest tak, jak Bronius mówi - może w Twojej wersji po prostu go nie bylo lub ktoś wyjąl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No nie wiem. W bida wersji nawet nie ma miejsca na filtr. Juz tu ktoś dawał fotke czegoś takiego. Znalazłem: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1253 Widać na fotkach MariuszG właśnie taki przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 tam jest duzo miejsca i wyglada tak jak na obrazku tylko bez tej krzynki na filtr... i zastanawialem sie czy poprostu niejest w innym miejscu..[cięcie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomaniek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 wiem kolego :bronius: ze jest taki temat bo go dokladnie przeczytalem i nie nalezy odrazu posadzac kogos o niespostrzegawczosc!!! dziekuje koledze Vivaldi za podpowiedz ale o tym filtrze wiem i go wymienilem juz dawno, ale ponoc jest jeszcze jakis (w srodku kabiny!!!) gdzies ponoc kolo schowka i dlatego sie pytam i zaznaczylem dokladnie w temacie o co mi chodzi http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=6842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jest tylko jeden filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomaniek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 dzieki skoro macie takie info a mysle ze wasza wiedza jest pelniejsza wiec wszystko juz jasne. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ten filtr w kabinie to w scenicach II był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 w scenikach I ph I- także w kabinie pod schowkiem po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medzer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 właśnie dzisiaj sie zastanawiałem nad tym gdzie jest filtr przeciwpyłkowy, no i dzięki Wam juz wszystko wiem. Zobaczymy jak mi pójdzie w praktyce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi