osiur Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam Forumowiczów, Jako że jestem tu po raz pierwszy to na wstępie grzecznie się witam ze wszystkimi. :) A moje pytanie zasadnicze to takie jak w temacie: co to jest za rurka po prawej stronie akumulatora (stojąc przodem do auta)? (obrazki w załączeniu) Wychodzi gdzieś od spodu z okolic lewego błotnika,podłużnicy. Dmuchałem w nią - jest przelotowa. Może to jakieś odprowadzenie wody? A może jakieś odpowietrzenie akumulatora (oryginalnego)? Spinka na rurce świadczy, że była przyczepiona gdzieś w okolicy akumulatora. Możecie sprawdzić w swoich samochodach i coś podpowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (obrazki w załączeniu)to poproszę obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiur Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dopiero teraz doczytałem,że nie można dołączyac obrazków. Móże mogę Ci je wysłać na maila? (ale nie znam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 www.fotosik.pl lub http://zadarmo.bajo.pl/news,7014,imageshack.us.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiur Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 wszystko jasne, linki poniżej: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/790fe7c08c7ec473.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3c32a132d64f202.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 I co ta rura tak ci wisi czy ją wybebeszyłeś. Jutro w garażu luknę czy mam coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Rurka jest od akumulatora - odpowietrzenie. W oryginalnym akumulatorze jest odpowiednie wyjście/wejście (z lewej strony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiur Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 I co ta rura tak ci wisi czy ją wybebeszyłeś. Jutro w garażu luknę czy mam coś takiego. Tak, wisi. W sobotę wpełznąłem do kanału i zaglądałem od dołu. Rurka jest przelotowa, kończy się pod zderzakiem. Wygląda że jest to odpowietrzenie akumulatora. Na odprowadzenie wody ma za mały przekrój. [ Dodano: 2007-08-06, 09:57 ] Rurka jest od akumulatora - odpowietrzenie. W oryginalnym akumulatorze jest odpowiednie wyjście/wejście (z lewej strony). Dzięki za potwierdzenie mojego (naszego) przypuszczenia. Czyli może sobie wisieć bez szkody dla auta. [ Dodano: 2007-08-21, 15:31 ] temat rozpoznany, wątpliwości rozwiane, można zamknąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi