Pawel Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jak auto przy udostępnianiu prądu było zgaszone i teraz ładowanie jest w normie, to raczej będzie tylko przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho36 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No właśnie było odpalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak jest z ładowaniem, nie strzelił czasem alternator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho36 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie, wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Sprawdzałeś wtyczki, może któraś przy okazji się poluzowała. Sprawdź ten przekaźnik czy działa. Sumując, problem pojawił się po tym użyczeniu prądu od razu czy po jakimś czasie, po następnym odpaleniu, następny dzień? Mnie uczono aby podczas użyczania prądu po podpięciu kabli odczekać z 3/5min aby podładować akumulator w tym drugim samochodzie zanim go odpali, dodatkowo podnoszę obroty. Edytowane 7 Lipca 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho36 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Mnie uczono aby podczas użyczania prądu po podpięciu kabli odczekać z 3/5min aby podładować akumulator w tym drugim samochodzie zanim go odpali, dodatkowo podnoszę obroty. Tak zostało to zrobione,problem pojawił się jakieś dwa dni po tym zdarzeniu a może nawet później,wtyczki prawie wszystkie /te które widziałem / sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi