malpa1990 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam mam pytanie czy ramię wycieraczki z tylnej szyby w renault kombi pasuje z innego modelu ponieważ nie moge dostać nigdzie do tego modelu, poprzednie pękło przy mocowaniu śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ktoś zdaje się pisał, że pasuje od mondeo. nie moge dostać nigdzie do tego modelu Bez problemu jakiś czas temu znalazłem na allegro, chociaż finalnie nie kupiłem (moje tez ma rozwalone mocowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpa1990 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a dokładnie od jakiego mondeo i możesz podać jAKIEŚ LINKI do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie pamiętam od jakiego modelu, nie zgłębiałem tematu. LINKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi