P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No nie wiem. Ja mam Dl-524 jeden stacjonarny, 2 laptopy, i jeszcze czasami 3 komórki na to wchodzą. Wszystko czasami działa jednocześnie. Jak do tej pory nie miałem najmniejszych problemów. Fakt czasami router się przytyka i trzeba go zrestartować. Ale takie coś zdarza się może raz w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 U mnie musi być wifi bo nie będę przecież ciągnął kabla do kibla żeby posiedzieć na necie i poczytać nasze forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To dlugo przesiadujesz w tym kiblu... xD JA jak narazie zostaje przy kablu. Proponuje D-Linka DIR-600 (Chyba tak się on nazywa) w RTV Euro AGD kosztuje 119zl. przesył wifi 150MBps to jak na nasze standardy wystarczy. http://allegro.pl/d-link-dir-600-router-wi...1446007660.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ciągnął kabla do kibla żeby posiedzieć na necie i poczytać nasze forum. To by było prawdziwe poświęcanie sie forum Ja również od wielu lat kozystam z DI-524 ( DLink) i jestem bardzo zadowolony ( jak pisałem powyżej) . Na stałe śmigają na nim 3 kompy ( 1 stacjonarny poprzez kabel oraz 2 laptopy przez WiFi ) + czasem komórka albo dwie . I o dziwo nic się nie wiesza, prędkości sprawdzam i jest w 100 % taka jaką deklaruje provider , restartować routerka musiałem raz i to ze 3 lata temu . Domową sieć bezprzewodową tworzysz w dosłownie 10 minut, poprzez stronkę konfiguracyjna routera ( ip w instrukcji albo w necie ) , ustawiasz sobie żeby można było zarządzać siecią tylko z jednego kompa , zabezpieczasz sieć hasłem WPA2-PSK i cieszysz się czytając forum podczas załatwiania . . . no wiesz czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 tylko zeby ci komorka nie wpadla do "atlantydy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 D-Linka DIR-600 potwierdzam.Mam takiego samego.1 stacjonarka + 2 przenośne i wszystko od ok 1/2 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi