Tomeko Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 No to gratulacje. Z tych 2 to słuszny wybór Ale tych danych producenta to ja bym sie jakoś kurczowo nie trzymał odnośnie tego katalogowego 10,5 s do setki ))) - chyba ze sam, bez śniadania, na pustym baku, bez koła zapasowego itd No to teraz najprzyjemniejsza część programu - czekanie na nowe autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Sz Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Regulamin forum i zasady cytowania O matko, to czekanie... 2 miesiące... bleeee Ale jakoś to przeżyję... Auto wybierałem ponad pół roku przechodząc przez kilka różnych opcji typu ceed, i30, astra, linea, corolla, pug 308 (tego byłem już najbliżej), ale skończyło się jak skończyło ;-) -- Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Paweł_Sz, Dokonałeś już wyboru dlatego temat można zamknąć. Jak będziesz miał autko to się nim pochwalisz w odpowiednim dziale. Miłego czekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi