orthieri Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 witam, od niedawna jestem posiadaczem renault scenica II, chciałbym prosić o pomoc jaka jest wersja wyposażenia tego samochodu, bo potrzebne mi to jest do ubezpieczenia. Autko wyposażone jest : - system "hands free" - tempomat - kontrole jazdy - automatyczne światła - czujnik deszczu - klimatronik - alufelgi byłbym wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 jestem posiadaczem renault scenica II To jesteś czy nie jesteś właścicielem Co nie widzisz co masz na pokładzie Wyposażenie jest różne i zależy od wersji. http://megane.com.pl/scenic-ii-phi-wersja-...-pp-vt11547.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orthieri Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 jak pisałem jestem właścicielem, co mam w samochodzie to wiem, a pytam dlatego ponieważ w kalkulatorach ubezpieczeniowych wymienionych jest kilka wersji auta (a kto pyta nie błądzi), dodam jeszcze że vin zaczyna się od VF1JM0........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 skocz do ASO, dostaniesz wydruk wyposażenia z wersją pojazdu. podobno wersja jest też wypisana w schowku pasażera... ja tam nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A nie na naklejce na słupku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 o tym nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 tu nie ma mowy o wersji wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 A pkt. 8? O jakim wyposażeniu może mówić zatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 tam pisze "numer wyposażenia", a ja pisałem, że w schowku będzie nazwa (np. autenique, privilage etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Toteż właśnie na tej tabliczce masz wyszczególnione kody wersji wyposażenia (8) wraz z dodatkowymi opcjami (11). Trzeba to tylko rozkodować ;-). W moim na przykład ta linia wygląda następująco: EA2 SAN913 EPACKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi