cinekszku Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 witam wszystkich chcę kupić scenica i jak w temacie, proszę o pomoc w wyborze diesel czy benzyna, odwieczny problem potrzebuje auta rodzinnego na częste wypady z rodziną średnio ok 20000 rocznie znalazłem coś takiego http://otomoto.pl/renault-scenic-climatronic-C17131655.html albo http://otomoto.pl/renault-scenic-130km-1-9...-C16108100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie wypowiem się czy diesel czy benzyna, bo to indywidualnie musisz podjąć decyzję, każda wypowiedź w tej materii będzie subiektywną oceną, jakich zresztą wiele już jest na forum. Zawsze głosy rozkładają się po równa za i przeciw. A co do ogłoszeń, to drugie, sceniol z silnikiem 130 KM, widziałem już bodajże we wrześniu, jak swojego sceniola szukałam. Skoro sprzedaje się tak długo i nie może nabywcy znaleźć, to albo nie jest wart tej ceny, albo coś z nim jest nie tak. Kontroli trakcji- ESP, jednak w tym aucie nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 takie fajne sceniki, a plastikowe kierownice mają... w sumie nie ma się do czego przyczepić - trza wziąć VIN i do ASO jechać, a później niegocjować cenę... widzę, że skusiłeś się na diesle - jak będziesz jeździł więcej w trasie niż w mieście, to szybko się przekonasz jakie to fajne motorki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekszku Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 sprawdziłem tego pierwszego, okazuje się że ma silnik 1,9 130 ps, serwisowany, wszystko wymieniane na czas, chyba się skuszę. jadę w piątek pojeździć, na co zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 130 KM były z FAPem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekszku Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 a ten FAP to faktycznie taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 nie taki diabeł straszny, jak go malują. trzeba jeździć i postępować zgodnie z instrukcją i jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi