slawek1964 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mam Megane 1,9 dCi, muszę kupić serwo czy mogę kupić do 1,5 dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Nie było Megane I z silnikiem 1,5 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja muszę kupić serwo o numerze 82 00 069 904A (takie jest zamontowane) ale czy moge kupić od innego modelu i o innym numerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Najlepiej będzie zasięgnąć języka w sklepie i dobrać po VINie, lub typie samochodu. Warto poznać nr OE części, to ułatwia poszukiwanie. Nr OE można uzyskać w ASO na podstawie VINu. Niestety nie ma się co sugerować nr na części, ponieważ różne numery potrafią być na tym samym podzespole. Serwa były produkowane przez ATE i TRW. Poniżej link do katalogu ATE, w którym dobierzesz serwo na podstawie modelu auta. Wybierz Vechicles>Renault>typ auta>Brake System>Brake Booster. http://outcat-cs.tecdoc.net/ows/en/EF77B06...ndexFramesetJsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dzięki [ Dodano: 2011-02-19, 19:42 ] Nie mogę się połączyć z tą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wybierz z menu po lewej Online Catalogue "Parts". http://www.ate.de/generator/www/com/en/ate...gueinfo_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dzięki znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi