michal2323 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mam do was pytanie gdzie jest filtr paliwa i pochłaniacz par paliwa w ScenicuI phI, pytam się gdyż zauważyłem że jakoś dziwnie śmierdzi mi benzyną w nadkolu z przodu po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2323 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A jak wygląda ten pochłaniacz par paliwa, to jest jakiś filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Opcja i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 przy bakua dokładnie jest pod podłogą przed tylnią belką . Pochłaniacz wygląda tak: http://allegro.pl/pochlaniacz-oparow-paliw...1447693629.html ten jest od RX4 ale w innych silnikach wygląda tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2323 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A czy warto ściągać prawy błotnik czy raczej tam nie ma żadnego wężyka lub czegoś co może powodować że śmierdzi benzyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 tego to nie wiem, nie pomogę . Nigdy się do pochłaniacza nie dobierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi