Bronc Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 http://otomoto.pl/renault-scenic-wersja-nord-C15552083.html Przymierzam sę do zakupu i chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych. Co powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Brak bocznej listwy-albo coś było robione albo ktoś podprowadził zastanawia mnie jeszcze brak stoliczków za fotelami no i ta cena coś za niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 W tej wersji stoliczków nie było, a listwa była skradziona i już podobno jest, też mi ta cena podejrzana, może się wybiore jutro bo nie mam tak daleko znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Oprócz tego, że plak wypływa przez drzwi to nie ma się do czego przyczepić. To jest komis, więc wszystko możliwe z tym autem. Wygląda nieźle, jak blachy będą ok, tzn że licznik skręcony, albo silnik padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrg_m1111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 zdjecia z pieknego slonecznego dnia, czuje ze sprzed zimy, co za tym idzie juz troche stoi, ciekawe dla czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 cena wysoka 15 tys, sprawa kolejna fotele straszne w utrzymaniu, miałem i wiem co mówię, za te pieniądze lepiej poszukać już scenic II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 kbarann, Scenica II w tej cenie? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Że niby drogo? Mi sie właśnie wydaje że tanio, o tapicerke sie nie boje, jestem trochę zboczony na punkcie utrzymania więc luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jak auto na żywo okaże się w porządku to warto zapłacić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 No chce się wybrać ale te zimno mnie odstrasza, ale myśle że w piątek pojade [ Dodano: 2011-02-23, 15:40 ] A mam jeszcze pytanie czy taki scenic http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-f...-C17160975.html ma wszystko na swoim miejscu? Bo ma wnętrze z Med du Nord ale kolor zewnątrz już chyba nie i brak naklejek na drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 zy taki scenic http://otomoto.pl/renault...-C17160975.html ma wszystko na swoim miejscu? wygląda nieźle, ale nie przepadam za autami z komisu. Naklejek może nie mieć po polerce auta (częsty zabieg w komisach przed sprzedażą). Może to być też wersja SportWay albo FairWay - nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Masz racje, nie pomyślałem o tym;) Ja też generalnie nie lubie komisowego cfaniactwa i krętactwa ale czasem zdarzy się miła niespodzianka A więc byłem i widziałem niestety: Nr VIN: VF1JA050528362176 Mam znajomego w Renault i sprawdził mi Vin. Wyszło, że auto w ASO było raz w 2004 roku przy przebiegu 25 tys. km. Byłem oglądać go z ojcem bo szuka auta tego typu (znajomy kupił i mu się spodobał). Byłem sceptyczny bo jak widze, że sprzedaje komis i podane są 4 numery telefonów to myślę sobie że coś jest na rzeczy. No ale że mieliśmy w Częstochowie sprawe do załatwienia to wstąpiliśmy, bo do Radomska aż tak daleko już nie ma. Aż żałuję, że nie wziąłem aparatu. Umówiłem się z gościem, że będziemy o 11. Byliśmy punktualnie, zachodzimy na plac a tam słychać już z daleka, że jakieś autko chodzi. Oczywiście to "nasze" już się rozgrzewało. Mówimy: trup ale podejdziemy Wnętrze: -brak ESP, a w opisie stoi że jest -Alcantara bardzo zmechacona i zakurzona, -Fotele się bujają jak nie wiem (trochę się bujaja chyba w każdym ale to już była przesada), - Deska na górze rozcięta na ok 1,5 cm Zewnątrz: -Maska inny odcień niż reszta, - Klapa tył krzywa ( w sumie na zdjęciach widać) i lekko zagnieciona - Otwieramy mache, a tam po pierwsze brak osłony silnika, po drugie skorodowane wzmocnienie przednie, pourywane plastiki na alternatorze - Wszystko co było pod maską w strasznych wibracjach (rozumiem, że diesel ale łapa od silnika drgała jakby miała atak jakiś-też mam diesla i u mnie jest spokój) Przez telefon pytałem się o to czy dostane miernik lakieru, gośc powiedział, że tak ale jak zobaczyliśmy to auto to odechciało nam się wszystkiego. Ojcu się trochę głupio chyba zrobiło, i pojechaliśmy czym prędzej dalej. Bardzo żałuję że nie machnąłem przynajmniej fotki silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nufis Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam. Posiadających wiedzę ( :) )proszę o podpowiedź: Czy w Sceniku 2001 1,9 dCi jest : a. dwumasa, b. turbin ze zmienna geometrią, c.filtr cząstek stałych. Rozumiem, że to wersja na pompowtryskach? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie ma dwumasy, nie ma FAP, turbina jest (nie wiem czy ze zmienną geometrią)... common rail, więc chyba nie pompowtryskiwacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) a) nie ma (na szczęście) b ) jest zwykła suszarka, bez zmiennej geometrii :) c) nie ma (też na szczęście) d) są wtryskiwacze. Pompowtryski są w TDI. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi