pawelli Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Cze, Mamy kogoś w Renault ? co by po VIN sprawdził przebieg w samochodziku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 zadzwoń do ASO w Bydgoszczy lub w Grudziądzu nie powinno być problemu z uzyskaniem takich informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Powiedzą przez telefon ??? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 powiedzą, ale tez nie do końca wszystko. Najrzetelniejszą informację otrzymałem w ASO na Lewinowskiej w Warszawie robiąc przegląd przed zakupem. Problemu żadnego nie było. Z w/w ASO też korzystałem telefonicznie, ale w sumie z każdego miejsca dowiedziałem się czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ja nie miałem problemów podstawa to dobry bajer mówisz, że chcesz kupić i podjechać do nich na przegląd ale najpierw chcesz się upewnić co do przebiegu. Całej historii serwisowej przez telefon ci nie podadzą ale jakieś ostatnie naprawy przeglądy kiedy były robione i przy jakim przebiegu to nie powinno być problemu a to wystarczy żeby potwierdzić przebieg z tym co podaje sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 cytat I tak też zrobiłem i wyleczyli mnie z tego konkretnego samochodu .... uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 podaj może które to autko tak dla informacji aby się ktoś inny nie naciął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Racja - link do ogłoszenia Oszust - po 2 latach samochód miał ponad 86 tys. i wcale nie nie serwisowany do końca, nie ma navi..... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 to byłby unikat na skalę europejską, gdyby miał jak 100 tys, 7 lat i mocny 2 litrowy silnik i do tego niebity i tylko tyle kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wiesz nimrod32, moja 307 też ma 9 lat, realny przebieg 101kkm, 2 litry benzyna z gazem - krajowa, mam książki z przebiegami i przeglądami od Peugeota i od gazu i też ludzie nie wierzą w przebieg. I bądź tu mądry człowieku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 o ile bym auto kupował od osoby prywatnej, to byłbym skłonny w to uwierzyć, jeśli byłby to pierwszy właściciel. Jednak kupując od handlarza, sprawdziłbym to auto na wszystkie sposoby. Gdy kupowałem poprzednie auto miało na liczniku dobrze ponad 150 tys i miało 4 lata, ale jeździło w firmie i było regularnie w serwisie na przeglądach. Mimo to pojechałem przed zakupem do znajomego mechanika, który pozaglądał w rożne miejsca i powiedział " jeśli było bite, to jest dobrze zrobione. Zawieszenie, hamulce w dobrym stanie. Jak silnik siądzie, to kupisz pan taki za 1000 zł". Polecił mi tylko żebym potargował się I zbiłem jeszcze 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jednak kupując od handlarza, sprawdziłbym to Dlatego go sprawdziłem .... na szczęście ... A co do przebiegu 106 tys - to swój z Francji kupiłem z przebiegiem 108 tys. i sprawdziłem go w serwisie i przebieg był faktyczny A samochód miał 8 lat wówczas .. id o tej pory świetnie się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlopus1 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 pawelli a powiedz proszę sprawdzałeś go przez polskie ASO, mnie powiedzieli, że nie mają zintegrowanej bazy międzynarodowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 On był kupiony w Polsce i tak faktycznie było. Zadzwoniłem pościemniałem, że chce podjechac na przegląd przed zakupem ale chciałem tylko sprawdzić przebieg co by nie wydawac kasy bez potrzeby. Co do informacji o samochodach z zagranicy - to mają europejską bazę danych i każdy samochód mają w bazie. Tak sprawdzałem 4 lata temu mojego obecnego scenica z Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlopus1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Dzięki za info czyli brak chęci ze strony ASO tak jak przypuszczałem. Ci ludzie nigdy się chyba nie nauczą podejścia do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi