jarwik Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 http://durek-zibi.otomoto.pl/renault-megan...-C15681313.html Mam ogromną prośbę czy możecie ocenić to autko po fotkach i coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Prawy próg przy tylnym kole wgnieciony, lewe tylne drzwi jak by szparka była trochę duża ale może to złudzenie masz Vin zadzwoń do ASO to wiele wyjaśni :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Prawy próg przy tylnym kole wgnieciony Moim zdaniem to naklejka zabezpieczająca końcówkę proga. Nie podoba mi się natomiast spasowanie radia w konsoli, wygląda jakby "z innej parafii" to było. Poza tym wygląda przyzwoicie, do Aso z nim na "ścieżkę zdrowia" przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie pisze czy opłacony. Podejrzewam że kupujący będzie musiał wszystko sobie opłacić. I na pewno umowa zakupu będzie podpisywana z Niemcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Z opisu wnioskuję, że auta w Polsce nie ma, bardzo ryzykujesz, ponieważ będą chcieli zaliczkę około 5000 zł, to bardzo znany sposób oszustów. W jednym z wierszy poniżej opisu auta jest napisane ... tablice i ubezpieczenie... sprowadzamy auta na zamówienie... I tyle dla Ciebie, że go obejrzałeś na zdjęciach, bo kasy też już nie odzyskasz. Możliwe, że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 może się mylisz ale zderzak z obu stron niespasowany z błotnikami, a radio oryginalne dziadek pewnie zostawił na pamiątkę. W opisie są 4x poduszka powietrzna, co? dwie już odpaliły :-P ? Przy 130tysiącach skórzana kierownica nie powinna tak zmatowieć, foto z otwartych drzwi kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zdjęcia z ubiegłego(?) lata. Pisze, że sprowadzony czyli stoi w Polsce. Długo stoi, dobrze że na kostce to trawą nie obrósł. Radio jak pisze goigien transplantowane z innego "trupa". Szpara drzwi faktycznie krzywa. Brak zdjęć komory silnika. W środku trochę niechlujnie. W ciągu kilku miesięcy może być tylko gorzej. Ja bym szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNeo Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Najlepiej jedź i oglądnij go sam, z bliska i dokładnie. Z doświadczenia już wiem, że Megane za tyle, z takim wyposażeniem i przebiegiem bywają "zdradliwe"... Jak nie bity, to licznik przekręcony o 100tys. albo po powodzi, itd Sam nadal szukam tego "jedynego-idealnego" egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwik Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 dzięki byłem obejrzałem radio super zamontowane szukam dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 jarwik, tylko radio wpłynęło na Twoją decyzję ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 7 letni diesel i 130 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo0ol Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 a gałka wytarta jak przy 300 tys;p p.s. o kupowaniu auta od "niemca" już ktoś pisał kilka dni temu w dziale z ostrzeżeniami o oszustach, czyli z cyklu "jak mnie wydymali"... ucz się lepiej na czyichś błędach, przynajmniej nie zapłacisz za to swoją gotówką )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ciekawe co ma dołożonego w miejscu gdzie jest fabryczne ogrzewanie foteli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwik Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jarwik, tylko radio wpłynęło na Twoją decyzję ? ;-) no nie tylko nie wyglądał ciekawie ale dzisiaj widzialem, że juz ktoś je kupił a zmieniłem model autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkyyyy Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 a ja sie naczytalem juz forów postow itp.. i sie zdecydowalem szukalem reni krotkiej... a nabylem sedana :P 6 biegow, 2004 rok, ksenon, polskory, 2.o benzin stan laleczka :P znajomy sciagnal dla mnie z francji.. wszystkie knigi faktury itp.. jedyne co to pomalowalem przedni zderzak :P pytanie teraz jak sie nim zaopiekowac i co zrobic w pierwszej kolejnosci? olej bedzie miala miller's takze lepszego juz nie ma :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi