tomaszd13 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy ktoś może rzucić okiem na ten egzemplarz http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C16370909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 wieczorowe zdjęcia... :-| nie ma: - ASR - HF - tempomatu oczywiście kod do radia trza podać, więc akumulator był odpinany. po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Popraw linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dawno sprowadzony, październik? Zmęczona gałka zmiany biegów. Przebieg na pewno skręcony. Lekko opuszczony tylny zderzak z prawej strony. Ryzykowna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 gałki to już niestety standard i nie szukałbym tak "starego" scenika z "nową" gałką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych1 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Calkiem niezly ,ale obejzec go lepiej z bliska a nie na fotkach ,niewidze zeby zderzak byl opuszczony ,moze byc takie zludzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszd13 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Po czym poznać że jest ASR i system 'hands free' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mrarek wnioskuje po tym iż nie ma ESP, a ASR występuje w komplecie z ESP. Natomiast hands free brak bo pod klamkami drzwi nie ma czujników (czarne prostokąciki). Chyba dobrze napisałem . Jeśli ne to mnie poprawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Zdecydowanie nie ma HF, ASR i Tempomatu. Ogólnie tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Kolo1976 ESP występuje i jest dodatkowy przycisk po lewej stronie od kierownicy, pod elektrycznym ręcznym. w tym modelu nie ma tego przycisku HF można szybko poznać po srebrnych klamkach i przyciskach na klamkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 cięcie To wiem. Tak mam w swoim scenicu. Chodziło mi o to, że ASR jest wtedy i tylko wtedy, gdy jest ESP. proszę nie przedrzęźniać przedmówcy, zobacz co regulamin na to.... - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi