zajacnm Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam Muszę wymienić pasek rozrządu w swoim Scenicu II 1,9 DCI. Czy ktoś może mi polecić jakiś solidny i niedrogi :cry: warsztat w okolicach Grójca ( mazowieckie ). Na jakie koszty muszę się szykować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawrick Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Muszę wymienić pasek rozrządu w swoim Scenicu II 1,9 DCI sam pasek chcesz wymienić w tamtych okolicach to nie wiem ale bliżej Radomia mogę ci kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacnm Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Oczywiście wszystko co potrzeba napinacz itd. Jaki warsztat i gdzie możesz mi polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawrick Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 http://megane.com.pl/polecam-zaklad-rajec-...mia-vt28614.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacnm Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dzięki mawrick. Jak nie znajdę nic bliżej , to może skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 W Górze Kalwarii, jest ponoć dobry warsztat, nawet ktoś na tym forum o nim wspomniał,ale nie pamiętam linku. Z okolic Grójca, dużo osób z wszelkimi autami jeździ do Jeziórki za Przęsławicami, ja nigdy nie korzystałem i nie pamiętam jak się nazywa. Za Przęsławicami (droga 50 w kierunku Pniew), skręcasz w lewo, dobrze oznakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi