arbuz Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Do skasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk7979 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 U mnie jest coś podobnego wymieniłem dwumasę wszystkie poduszki ale lekkie drgania pozostały na peadle gazu sądzę że już tak musi być bo u mnie już więcej się nie dało zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jeden lub wiecej wtryskow nie pracuje albo nie pracuje prawidlowo. Wymieniono wtrysk, silnik jak nowy, zadnych nietypowych drgan nie ma juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Znajomy miał podobnie tu w irlandi wysłał do regeneracji do polski potem mechanik mu je wkodował i nic. Dopiero diagnoza irlandczyka wykazała że parametry wtrysków nie odpowiadają wkodowanym(wina regeneracji) i po zakupie używek i fachowym montażu problem znikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk7979 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 to od wtrysku moze pedal drzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 może dawka paliwa jest nie właściwa np na jednym garze i silnik klekocze trzęsie nie równo pracuje, bo co 2 obrót dostaje za słabą ilość paliwa lub za mocną lub w niewłaściwym czasie jak jest źle wkodowany Sprawdź wtryski na przelewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Do skasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 sorki 1.9 dci chyba nie były kodowane wtryski pomyliłem z 1.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi