Kolo1976 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witajcie. Przyszedł czas na zmianę auta dla żony. Clio w njbliższym czasie zostanie sprzedane i wybór wstępnie padł na megankę. Rocznik jaki mnie interesuje to 2003-2004 w benzynie 1.4 z klimą. I znalazłem to http://otomoto.pl/renault-megane-serwisowa...-C17814110.html . Auto stoi w Pleszewie ale jest na zielonogórskich blachach :P. Proszę zanwców o rzucenie okiem na to autko. Pozdrawiam. Dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 przedni zderzak ma coś jakby za ładnie zapolerowany, nowy lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Uderzony przodem, można zabrać do sprawdzenia jak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No coż stało się. Clio znalzło nowego włąsciciela. W związku z powyższym rozpoczynam poważne poszukiwania. Więc może któraś z tych: http://moto.allegro.pl/renault-megane-i1499203029.html http://otomoto.pl/renault-megane-comfort-e...-C18011812.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 1. zderzak przód 2. polski salon= jestem w stanie uwierzyć w resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jeśli chodzi o 2. - to oby na pewno ma ESP? Nie kojarzę aby w Conf. Expr. było dostępne ESP. Ta wersja to w najlepszym wypadku średni stan stanu średniego. Jak nie dolny. Nie mam teraz dostępu do Eurotax ale jutro w robocie sprawdzę. Może kolesia poniosła fantazja - jeśli tak, to godny uwagi Sprawdziłem - wg Eurotax ESP+ASR było dostępne za dopłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 MISZA w sumie patrząc na fotkę (jedyną) ze srodkiem to po lewej stronie od kierownicy widać oprócz ściemnienia deski jescze jeden przycisk. Więc być może jest to ESP. Hmm, daleko nie mam, ale żonie kolor coś nie odpowiada :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Drugie pokrętło to regulacja świateł, góra - dół. Więc raczej ESP brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ten salonowy chyba malowany z prawej strony i to kiepsko, bo widać bardzo różnicę między drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 2/ raczej malowany, ewidentnie widać różnicę przedniego prawego błotnika i drzwi prawych, a tyłem. Nawet błotnik prawy wystaje ponad maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dzięki za oceny. Odpuszczam te auta. Żona jednak stwierdziła że woli Clio. Proszę o zamknięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi