jastu Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam, poczytałem o tym, i tak - wiem, że to nie najlepszy pomysł kupować bas pod fotel Moje potrzeby w tym zakresie są niewielkie, ale zamiast melodyjnego basu obecnie mam kopanie w pudło z kartonu. Prośba do użytkowników takich wynalazków - jak to gra, bo znalazłem kilka (ale bez szału) pozytywnych opinii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Każdy by chcial miec czysty bassik ale co do tego to chyba najlepiej tuba do bagażnika :P poszukaj dobrze, bo czytalem coś na ten temat tutaj na forum :P Swoją drogą mieć bass po tyłkiem :P musi być ciekawie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Daj dobry zestaw odseparowany na przód pod odpowiednio dobrany wzmacniacz - takie wynalazki się nie sprawdzą więc szkoda kasy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi