Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Etap życia z Megan się skończył

Gość Usuniety

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ziebice1

W czwartek sprzedałem moje oczko w głowie,myślę że nowa właścicielka tak samo dobrze będzie dbała o nią jak ja. Miałem ją od 2007r. i od tego czasu uczestniczyłem w życiu forum. Choć nie mam już megane :-( chyba mnie nie wyrzucicie :P .Miała być następna meganka ale w ostatniej chwili w oko wpadło mi to, też Francuskie http://otomoto.pl/citroen-xsara-picasso-C17845990.html nie żebym się chwalił :P

Miała być następna meganka ale w ostatniej chwili w oko wpadło mi to, też Francuskie
ważne, żeby się dobrze sprawował i dawał zadowolenie.

Tego Ci życzę :P

Osobiście nie kupiłbym C Picasso, widziałem na własne oczy, jak kobietka omijała psa, jechała (wizualnie) około 80 km/h. Zrobiła 4 koziołki, auto na złom, pani na szczęście doznała tylko szoku. Picasso jest bardzo niestabilny.

I Ja sprzedałem swoją megi myślę o niej z sentymentem i nic złego nigdy nie powiem. Mam również nadzieje że kobieta która ją kupiła dba o nią tak jak ja. Co do forum to czasem zaglądam zobaczyć co w trawie piszczy.

Pozdrawiam wszystkich. ;-)

Ps.

Megi zamieniłem na Volvo V50 :P

No ja też wczoraj sprzedałem swoją Meg..:P Klienci sprawdzili auto na wszelkie możliwe sposoby i widziałem że szukają pretekstu do obniżenia ceny, ale nic z tego!!! No to chociaż Na US dostali 300 zł...:P) A nabyłem już trochę wcześniej Clio III 2005 rok 1,5 DCI i jestem super zadowolony, zadbane szybkie i palące zaledwie 5 litrów ON po mieście..

Dość sporo jeździłem Scenic'iem i było mi dane też przejechać się Picasso. Na moje subiektywne odczucie lepiej było mi w Scenicu, no i zdecydowanie lepszy design.

Ale to tylko moje zdanie. Szczęścia z nowym nabytkiem i niezawodności życzę! :P

• 2 tygodnie później...

No mnie Xsara Picasso również nie przekonuje ale wiecie jak jest - jeden kupi i nic nie zrobi oprócz eksploatacji a drugiemu będzie się psuła co 5 minut więc nie ma co spekulować na temat awaryjności. Ja ogólnie marki Citroen nie lubię i tak jak większość wybrałbym Scenica ale to Twój wybór <ok> Powodzenia w poszukiwaniach i pochwal się jak coś kupisz 8-)