Gość ziebice1 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 W czwartek sprzedałem moje oczko w głowie,myślę że nowa właścicielka tak samo dobrze będzie dbała o nią jak ja. Miałem ją od 2007r. i od tego czasu uczestniczyłem w życiu forum. Choć nie mam już megane :-( chyba mnie nie wyrzucicie :P .Miała być następna meganka ale w ostatniej chwili w oko wpadło mi to, też Francuskie http://otomoto.pl/citroen-xsara-picasso-C17845990.html nie żebym się chwalił :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Kup Scenica jest ładniejszy. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Znajomy kupił Picasso jakiś czas temu i powiedział, że nigdy w życiu by nie kupił go jakby wiedział że tak często się bedzie psuł. Więcej stoi na warsztacie niż jeździ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Miała być następna meganka ale w ostatniej chwili w oko wpadło mi to, też Francuskie ważne, żeby się dobrze sprawował i dawał zadowolenie.Tego Ci życzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Osobiście nie kupiłbym C Picasso, widziałem na własne oczy, jak kobietka omijała psa, jechała (wizualnie) około 80 km/h. Zrobiła 4 koziołki, auto na złom, pani na szczęście doznała tylko szoku. Picasso jest bardzo niestabilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC3 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 I Ja sprzedałem swoją megi myślę o niej z sentymentem i nic złego nigdy nie powiem. Mam również nadzieje że kobieta która ją kupiła dba o nią tak jak ja. Co do forum to czasem zaglądam zobaczyć co w trawie piszczy. Pozdrawiam wszystkich. ;-) Ps. Megi zamieniłem na Volvo V50 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Bez Meganki nadal jesteś Meganomaniakiem, inaczej byś nie wchodził już na to forum. Zyczę szerokości i bezawaryjności tym nowym nabytkiem. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Picasso jest bardzo niestabilny. Prowadzi się prawie tak samo jak Scenic, więc nie przesadzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Kurde, Picasso jakoś nie najlepiej mi się kojarzy. Co prawda nie miałem i nawet nie prowadziłem go, miał natomiast bliski kolega i non stop coś mu w nim nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No ja też wczoraj sprzedałem swoją Meg..:P Klienci sprawdzili auto na wszelkie możliwe sposoby i widziałem że szukają pretekstu do obniżenia ceny, ale nic z tego!!! No to chociaż Na US dostali 300 zł...:P) A nabyłem już trochę wcześniej Clio III 2005 rok 1,5 DCI i jestem super zadowolony, zadbane szybkie i palące zaledwie 5 litrów ON po mieście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_g Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dość sporo jeździłem Scenic'iem i było mi dane też przejechać się Picasso. Na moje subiektywne odczucie lepiej było mi w Scenicu, no i zdecydowanie lepszy design. Ale to tylko moje zdanie. Szczęścia z nowym nabytkiem i niezawodności życzę! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No mnie Xsara Picasso również nie przekonuje ale wiecie jak jest - jeden kupi i nic nie zrobi oprócz eksploatacji a drugiemu będzie się psuła co 5 minut więc nie ma co spekulować na temat awaryjności. Ja ogólnie marki Citroen nie lubię i tak jak większość wybrałbym Scenica ale to Twój wybór Powodzenia w poszukiwaniach i pochwal się jak coś kupisz 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi