RomELo Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Niestety na zdjeciach wyglada lepiej ogladalem jest zarejestrowany ale odpada wnetrze autka jest mocno zuzyte na zdjeciach tego nie wodac co jest powycierane no nic szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 RomELo, Przypominam o regulaminie forum i zasadach jakie w nim zostały określone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomELo Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zapomniałem się. Znalazłem jeszcze to http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dti-C18195271.html Mam go jutro oglądać na co zwracać uwagę, coś w lewym tylnym błotniku widzę jakiś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zderzak przedni po obu stronach założony - spasowany niedbale, widać to na łezkach za reflektorami. Maska przednia jakaś rysa po całości albo nie domyty. Kołpaki ładne, ale inne z każdej strony (to pryszcz). O ile dobrze rozpracowałem zdjęcie nr 3, wkładka zamka drzwi kierowcy do wymiany, do naprawy drzwi prawe tylne, próg prawy, błotnik prawy, nie wiem jak wyglądają reperaturki do Sceniców, ale tam widoczna jest szpachla, czyli ktoś już grzebał, to raczej szpachla niż podkładówka. Do poprawy mocowanie klapki wlewu paliwa, lewy tylny błotnik także do roboty, również tylny zderzak conajmniej do lakierowania, tylne szyby na korbę. Boi się pokazać deski rozdzielczej i komory silnika. Dla mnie zbyt zdezelowany, więc i silnik chyba na końcówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomELo Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Niestety do kitu na zdjęciach lepiej wygląda niż w realu niestety strasznie zdezelowany silnik chodzi tak sobie sam mam 1.9 tds w Lancii z 92 roku i lepiej się zbiera niż ten Scenic odpada totalnie ten samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 RomELo, tylny zderzak od modelu PH I, no i kierownic wygląda na sporo większy przebieg niż podaje sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomELo Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-b...-C18241715.html Nie wiem co o tym sądzić młody rok ale jakiś dziwaczny jest. Co Wy na to ? warto pojechać i obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Odpuść sobie - ochy-da :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi