CareK Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Droga Braci Forumowa :P Nastał czas, że i my, czyli CareK z Panią CareKową prosimy Was o głosowanie na nas! Istnieje na Facebook konkurs Wyśpiewaj Marzenia, prowadzony wspólnie z FOX Polska, dotyczy on serialu Glee. W ramach tego konkursu użytkownicy nagrywają sam śpiew lub dodają linka na YT do własnego wideo z podkładem do piosenki Like a virgin. Główną nagrodą jest wyjazd do Londynu na koncert Glee Live! czyli ekipy z serialu Glee. Jesteśmy wielkimi fanami tego serialu i chcemy tam pojechać!!! Dlatego prosimy serdecznie o głosy na wideo pod linkiem: http://apps.facebook.com/wyspiewajmarzenia/wideo/36 Zostaniecie zapytani o dostęp aplikacji (jak to każda aplikacja FB) do Waszego profilu, jednak proszę się tym nie zrażać. Nikt kto głosuje nie dostaje żadnego automatu, maila, czy wpisu na swojej Tablicy, dlatego dla głosującego nie ma żadnego problemu. Wiemy, że nasz głos nie zachwyca (szczególnie mój), ale bardzo prosimy Was o najwyższej oceny :P Pomóżcie wyśpiewać marzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Poszła 10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Panom: Artur G, Piotr G oraz Piotr S serdecznie dziękuję za 3x10 :P P.S W odpowiedzi na pytania jakie pojawiają się na privie pragnę Was zapewnić, że głosując jedyną informacją o Was jest informacja na podstronie mojego wideo, w komentarzach, jak np: Przemysław N Ocenił wideo na 10 oraz malutka miniaturka Waszego zdjęcia profilowego (kwadracik 10x10 px). Po kliknięciu w tą akcję nic się nie dzieje (nie przenosi do Waszego profilu). Także nie ma się co bać, tylko proszę głosować! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 10 i ode mnie. Pzdr :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Kolejne podziękowania dla: Sławomir C oraz Michał N :P Dzięki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Świetny filmik :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 kataryniarz :P Kolejna porcja podziękowań dla: Łukasza M oraz Karoliny C :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 głos oddany ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Spasiba Tobie baciuś, ale czyżbyś miał jakieś drugie konto? :-P Nie widzę nigdzie Macieja P, żeby zagłosował :-P Jest jakiś Pan Szlepster S :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 CareK, jeszcze raz zagłosowałem, mam nadzieję że teraz już będzie dobrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Teraz jest :P Gracie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jest jakiś Pan Szlepster S Szlepster Silesia Attack prosze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Hahaha! Dziękuję bardzo kolego :P [ Dodano: 2011-03-21, 11:01 ] Ludziska, co tak słabo... Niecałe 20 osób dało z naszego forum ocenę... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 CareK, Ja głosuję wirtualnie :P - nie mam tam konta i nie zakładam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Prezes hehe wirtualny głos mi nie pomoże w wygranej, ale dzięki za chęci [ Dodano: 2011-04-01, 12:16 ] Głosowanie dobiegło końca. Bardzo dziękuję tym kilkunastu osobom, które na nas zagłosowały, jesteście wspaniali :(. Jednocześnie dziękuję również innym kolegom i koleżankom posiadającym konto na FB za utwierdzenie w przekonaniu :( P.S. Administrację proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi