kaiman Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Próbowałem niejednokrotnie zarówno niemiecki jak i francuski eBay. Patrzyłem również po stronach różnych producentów. Podobnie przeszukiwałem internet w poszukiwaniu modelu mojego poprzedniego samochodu - Peugeota 206. Po dłuższym czasie odkryłem firmę AWM, która wytwarza właśnie "dwieście szóstki" w H0, Megane niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 A ja dzisiaj zajrzałem na zakupy do bidula "Biedronki", patrzę i kupiłem, Renault Megane RS, Porsche Cayenne, BMW X5 i Land Rover LRX, każdy po ... 6,99 zł. Wybór był duży, ale z braku miejsca, kupuję teraz tylko te które mnie interesują, lub są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 jasiu105 rzadko można Renault kupić w tej skali,z jakiej firmy są te modele i ile dawałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUFC Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mercedes CLK - GTR (MAISTO 1:18) Jaguar S-Type (MAISTO 1:18) Ferrari F50 (MAISTO 1:18) BMW Z3 M Roadster 1996 (BURAGO 1:18) Mercedes-Benz S (MAISTO 1:18) Audi TT (1:18 made in china, nie najgorsza podróbka, kupiona w Niemczech :)) Porsche 911 Carrera 1993 (BURAGO 1:18) Mercedes-Benz A (MAISTO 1:18) Oto moje modele w skali 1:18, posiadam jeszcze kilka modeli w skali 1:24, które wrzucę niebawem. Przepraszam za jakość zdjęć i czystość modeli. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_uk Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zacznę przedstawiać moją kolekcję 1:18: VW Golf MK1 Cabrio x2 (pozwolę sobie dodać, że takiego prawdziwego tylko granatowego posiadam) Audi TT Roadster Porsche 911 Carrera 1997 Mercedes-Benz SL 500 Jak się ogarnę będą następne :) Proszę wybaczyć za kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniak77 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 świetne te modele, duże brawa dla właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 jasiu105 rzadko można Renault kupić w tej skali,z jakiej firmy są te modele i ile dawałeś? chodzi ci o skale 1.43 jak moje czy HO ? moje pochodza z EBAY ceny zaleznie jak udalo mi sie wylicytowac miedzy 7euro a 20 euro z wysylka .nie kupuje w opcji kup teraz bo ceny pochodza z ksiezyca. nie wiedzialem ze tyle osob dziecinnieje z wiekim i bawi sie autkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Tutaj model mojego syna,Renault Megane III Edytowane 14 Stycznia 2012 przez tomusk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 nie wiedzialem ze tyle osob dziecinnieje z wiekim i bawi sie autkami Źle to interpretujesz. Od zawsze, (od kiedy pamiętam) słyszałem wypowiadana przez mojego ojca dewizę iż: "Chłopcy się nigdy nie starzeją, to tylko ich zabawki stają się coraz droższe" I choć było to wypowiadane w czasach obecnie niepoprawnych, to sens tego jest nadal aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Córa prosiła o autko, więc dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Dokładnie taką miałem w oryginale jako pierwsze swoje auto. Czarne blachy KAP4090. (jakoś pozostałych nr. nie pamiętam, nawet tych co mam obecnie) Kolor marchewkowy i taczka kitu pod lakierem. Kupowana na giełdzie w Gliwicach z Pseudo fachowcem. Od tego czasu każde koleje wybierałem i oceniałem sam. Akurat przed ostatnimi świętami odstąpiłem koledze z forum błotniki przednie z laminatu, które miały być w syrence wymieniane ale wymiany nie doczekały. No i zachomikowane nabrały pełnoletności. hehehe Edytowane 14 Stycznia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi