sylwd Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam. Bardzo możliwe że mam uszkodzoną 1 cewkę zapłonową. Są to cewki Sagem. Czy mogę wymienić 1 sztukę czy muszę obie? Byłem na szrocie i znalazłem tylko 1 szt używaną Beru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 możesz wymienić tylko jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwd Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A jest jakiś sposób żeby sprawdzić że cewka jest w 100% sprawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Przecież cewka nie kosztuje zbyt wiele żeby ja po szrotach szukać. W Kielcach na allegro od 60zł [ Dodano: 2011-03-20, 20:02 ] cewkę możesz sprawdzić miernikiem od pomiaru izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwd Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Przecież cewka nie kosztuje zbyt wiele żeby ja po szrotach szukać.W Kielcach na allegro od 60zł [ Dodano: 2011-03-20, 20:02 ] cewkę możesz sprawdzić miernikiem od pomiaru izolacji. Tak ale są to jakieś zamienniki ze wschodu. Ta cewka która miałem w ręce Beru za 60zł produkcji niemieckiej nowa kosztuje 120zł+wysyłka. Chciałem jeszcze zapytać...jaka jest różnica w kolorze gniazd przy cewce są czarne i biale...u mnie jest jedna z białym gniazdem a druga z czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Na zamienniku ze wschodu znajmy w lagunie zrobił 120kkm zanim nie spalili mu go mechanicy. Niektóre zamienniki są lepsze niż oryginalne sagemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwd Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Dziękuję wszystkim za pomoc...chyba skuszę się na jakiś zamiennik. Co do gniazd w cewkach to wyczytałem że z czarnym jest na cylinder 1 i 4 a z białym gniazdem na 2 i 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 kupić u mnie za 100 to zarzuca kłamstwo i tu jest pies pogrzebany kolego FRM skoro prowadzisz sklep z częściami to bardzo chętnie sprzedamy ci reklamę i wtedy będziesz mógł sobie prawnie oferować swoje ceny. do uzgodnienia z Administratorem. tak użytkownik nie ma żadnych praw dokładnie tak zwłaszcza jak robi tak jak ty, wycina urywki zdań z kontekstu jak to uczyniłeś, twoja odpowiedź przypomnę wyglądała tak: sylwd napisał/a: nowa kosztuje 120zł 100 co świadczy że kolega sylwd, nie ma pojęcia za ile są cewki bo ty wiesz lepiej że 100, ale co 100 jaka to jest odpowiedź? pełnymi zdaniami nie można?? jak dobrze pamiętam już raz zwracałem ci na to uwagę. jak widzę z marnym skutkiem. Forum to nie jest miejsce do reklamowania swojego interesu czy usług, chyba że podejdziesz do tego uczciwie i komercyjnie wykupisz reklamę. wtedy proszę cię bardzo pisz ile chcesz. A teraz koniec i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi