arthuras Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jest napisane w aukcji, że sam kapsel 85zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudam Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ten kapsel jest zrobiony z aluminium czy to tylko plastik pomalowany farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 W Scenicu z bezową tapicerką (pól-skóry) jest "farbowany" bo wychodzi spod sreberka czerń :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 A ja mam takie pytanko. Czy do Megane 1 podejdzie galka od Megane 2.? Bo bardzo mi się spodobała i chciałbym do swojej takową wsadzić... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) A jak zdjąć sam kapsel? Ew. Czym go wytrzeć, żeby był świecący i zeszła reszta farby? Bo mniemam, że papierem ściernym nie, chyba że jakimś niskiej gradacji? Edytowane 8 Stycznia 2012 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja usunąłem resztę farby na kapslu pastą tempo. Teraz jest cały czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) ja próbowałem, ale bardziej mi ją wygładza, niż ściera :/ może spróbuje pastę na gąbkę? zeszło gąbką, ładnie jest, może ją psiknę jakoś na srebrno, żeby lepiej wyglądało Edytowane 10 Stycznia 2012 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi