sycylijczyk1 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 zamknąłem samochód zamkiem centralnym z pilota , i drzwi tylne lewe nie chca się otworzyć, jak mogę tego cudu dokonać. wszystkie cięgna chodzą , siłownik też. :P :P :P :P [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wejść innymi drzwiami i wyciągnąć ten cypek od wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sycylijczyk1 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 wszystko jest otwarte , wygląda na zacięty zamek, jest jakaś możliwość otwarcia tych drzwi. :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Najbardziej normalna rzecz rozsypał ci się zamek ja to już 2x przerabiałem i nic innego nie pozostaje jak iść na chama z drzwiami albo rozebrać tapicerkę i sprawdzić co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi