MiszaElk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Powolutku, pomalutku przymierzam się do wymiany oleju i filtrów i na stronie R znalazłem usługę jak w temacie. Ale CHGW co się pod nią kryje. Wiem, że na pewno nie olej ;-) Tak na marginesie, na zapytanie do RP dostałem odpowiedź: (proszę odstawić jedzenie i picie): "Szanowny Panie, W nawiązaniu do Pańskiego zapytania, serdecznie zapraszamy do kontaktu z szeroko rozwiniętą siecią Autoryzowanych Serwisów Renault, które zajmują się obsługą techniczną i serwisową samochodów Renault oraz służą kompetentną odpowiedzią i poradą. W załączeniu przesyłamy aktualną listę Autoryzowanych Partnerów Renault w Polsce. Anna KURPIAS Dział Kontaktów z Klientami :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 pani dała gładką odpowiedz nr 17 dla klienta zainteresowanego usługami. Zadaj inne pytanie, może tak jest ustawiony automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Wystarczy zadzwonić do ASO i zapytać Teraz za "normalny" przegląd w ASO płaciłem 240zł. Podejrzewam, że w tym "motrio" w cenie jest tylko filtr oleju. Polecam filtr powietrza i kabinowy wymienić samemu, a olej+filtr na przeglądzie lub przyjechać z własnym filtrm oleju (20zł zostanie w kieszeni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Kataryniarz -> Zadzwoniłem wczoraj do Renault w Ełku - miałem wrażenie, że zadaję dla gościa pytania z fizyki kwantowej. Na końcu usłyszałem: "Panie, w tym Renault cały czas coś wymyślają a my dowiadujemy się od klientów" Usługa jest dostępna od pół roku albo i dłużej. Nie wiem czemu wszyscy dziwią się, że napisałem do RP - przecież to jest usługa która jest na ich stronie i nie widzę powodu dlaczego nie mieliby udzielić takiej informacji. W każdym ASO jest coś innego w tej usłudze? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ehh taki kraj i podejście do klienta. Mało ludzi pyta bo nie sprawdza na stronie Reno, to i sprzedawcy nie czytają materiałów. PS. Trzeba było zapytać o promocję "Wiosenna auto terapia", dopiero by się zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dlatego ja Renault w Ełku omijam szerokim łukiem, załatwić tam cokolwiek to droga przez mękę , a podejście ludzi tam Pracujących to hmm... - fizyka kwantowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi