kacper69 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dzisiaj rzuciłem okiem na reklamę PZU , w której pod koniec filmiku , na lawecie odjeżdża Królowa Lawet ;P Czy tylko mi się tak wydawało, czy to inne auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegota Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 odjeżdża Królowa Lawet ; A o jaki car chodzi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 LaLa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 I to wersji kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zdecydowanie dobrze widzialeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegota Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Oświećcie mnie, nie oglądam reklam :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi