Arzago Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Koledzy to jest NOWY TEMAT, a odpowiedzi są do poprzedniego, dlatego bardzo proszę o nowe opinie . Muszę tak postąpić, ponieważ moderator nie pozwala mi na nowe tematy. Drodzy Warszawiacy :( . Mam do Was ogromną prośbę. Jestem umówiony z właścicielem Megane na oględzinki, ale do Warszawy mam ponad 300 km. Czy któryś z Was, w przyszłym tygodniu miał by chwilkę czasu, żeby tylko podjechać i rzucić okiem na niego? Z góry dziękuję za pomoc i wysyłam też link do auta, a nóż ktoś coś zauważy niepokojącego. http://otomoto.pl/renault-megane-megane-ii...-C18457931.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie wiem czy dobrze trafiłeś. Przebieg wątpliwy, nie chce mi się iść do mojego auta zrobić zdjęcie kierownicy ale uwierz mi, że u mnie przy prawie 100 kkm wygląda niemal idealnie (też mam w skórze, jak na obrazku). Akumulator bez osłony, brak naklejek w komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A ten brak osłony i naklejek oznaczają że był puknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Teoretycznie nie, ale praktycznie na takie rzeczy należy zwrócić uwagę. I zapytać sprzedającego o to. Poproś też o numer VIN i w ASO sprawdź przy jakim przebiegu był ostatni wpis w systemie. Ja sprzedający nie będzie chciał podać - podziękuj i w tył zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że do jasnego wnętrza powinna być jasna kierownica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 środek to jakiś składak kierownica ciemna powinna być jasna, a fotele przód i tył nie od tej wersji.Powinna być skóra plus materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Obawiam się, że to autko to może być przysłowiowy "przystanek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Te fotele nie były przypadkiem obszywane? Występował w ogóle taki kolor? Nijak ma się do koloru podłokietnika. Tylny pas nie jest w ogóle przykręcony-widać na zdjęciu bagażnika. Auto z komisu - wszystko możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 czyli omijamy go z daleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 az z ciekawości przejrzałem ogłoszenia na otomoto - wszystko co ma jasną skórę ma jasną kierownicę. Stopień wytarcia świadczy że wzięto ją ze szrotu (pewnie znaleźli tanio ciemną poduchę to wzieli ją razem z "oprawą"). W przebieg też nie wierzę - 10tkm rocznie? zapewne jeździł ksiądz wyłącznie w niedzielę do kościoła, a w weekendy z żoną i dziećmi na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 może to anglik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 a to nie są siedzenia od CC? jednak nie brakuje im przeszyć jakie są na siedzeniach skórzanych w CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jeszcze trochę pozawracam Wam głowę koledzy, ale jesteście świetni i na prawde bardzo serdecznie Wam dziękuję za pomoc. Okazaliście się być bardzo pomocni, więc jako fachowców w tym dziale zapytam Was o jeszcze jedno autko i Wasze pierwsze wrażenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=1535712130 Jeszcze raz z calego serca serdeczne dzieki bo b mi zalezy na kupnie w miare sprawnego samochodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie wiem w jakim wypasie szukasz auta, ale u dealera Renault w Koninie stoi Meganka zostawiona w rozliczeniu. http://otomoto.pl/renault-megane-luxe-expr...-C18064976.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jest super gdyby nie typ nadwozia, chciałbym, żeby to był hatchback. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi