Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Motocyklem do Jordanii

pawelp2008

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Poniżej wkleiłem wiadomość, którą dostałem od moich przyjaciół. Zachęcam i namawiam, do oddania głosu na ich pomysł na wakacje. Są to niebanalni ludzie z niesamowitymi pomysłami na życie. W zeszłym roku np. niespodziewanie odwiedzili nas na zlocie Gliczarowie Górnym <ok> ( co jest uwiecznione na kilku fotkach w albumie :( ) . Tam też niektórzy z was mieli okazje ich poznać. Długo można by o nich opowiadać... Zobaczcie sami. 8-)

Jeszcze raz zachęcam do głosowania na Interii.pl na „ Wyprawę motocyklem do Jordanii” :( :

Witaj,

Na początku serdecznie pozdrawiam i ściskam gorąco.

Zwracam się z prośbą o wsparcie i zagłosowanie na nas w konkursie ogłoszonym przez portal interia.pl.

Dotyczy on wyśnionego zimową porą wyjazdu na tegoroczne wakacje motocyklem i opisanie planu takiej podróży. Przeszliśmy z moim Janosikiem do drugiej tury konkursu pokonując swoim projektem wielu motocyklistów mieszkających nie tylko w Polsce.

Przesyłam linka do naszego opisu na interii - wystarczy go otworzyć lub skopiować i po ewentualnym przeczytaniu - będzie nam bardzo miło - zagłosować w ANKIECIE na nas, tj. na WYPRAWĘ DO JORDANII.

http://motoryzacja.interia.pl/wydarzenie/w...-i,1617425,7483

W razie kłopotów z otworzeniem lub skopiowaniem linka wystarczy wpisać nk.pl informujewww.interia.pl - w zakładce MOTORYZACJA należy wybrać MOTOCKLE i tam w MOTOCYKLOWEJ WYPRAWIE ROKU będzie nasza WYPRAWA DO JORDANII.

Tego linka i naszą prośbę jeśli możesz prześlij swoim znajomym, może też zagłosują na nas?!!!

Mając nadzieję na Twoje wsparcie i parę minut poświęconych na tę zabawę pozdrawiamy serdecznie "MARYNA" i "JANOSIK

Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam, Paweł.

:(

Temat uzgodniony z administracją.

kataryniarz, dzięki <ok> ,

W zeszłym roku jechali ta samą drogą do Gracji, potem Włochy, Hiszpania, Gibraltar i...Maroko. Dojechali do Sahary. :->