Piejo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Oglądałem dzisiaj taką Megankę http://otomoto.pl/renault-megane-renaul-me...-C18412293.html niby wszystko OK ale coś mi nie gra. Czy Megan 1,5 dci (100 KM) rocznik 2004 występowała w wersji bez: - halogenów - elektrycznych lusterek - radia CD Z opisu wynika że halogeny i elektryczne lusterka powinna mieć, ale fizycznie ich nie ma. Jaka powinna być skrzynia biegów w tym roczniku - z pierścieniem czy bez? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witaj. Co do skrzyni to mam ten sam silnik i jest skrzynia 5-cio biegowa. Czyli wajcha bez pierścienia. W tym roczniku, z tego co się orientuję, skrzynie sześciobiegowe wstawiano do 1,9 dci. Dopiero w phII, czyli po 2005, zaczęto wkładać skrzynie 6-biegowe do 1,5 dci 105kM. W opisie sprzedający napisał o światłach przeciwmgłowych, ale chodziło mu zapewne o tylne. Jak najbardziej występowały takie ubożuchne wersje. Sąsiad ma właśnie taki, tylko z silnikiem 1,5 dci 82kM. No może bardziej wypasiony bo ma radio z CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 - radio podmienione z innego modelu - przebieg mało realny, pewnie brak książki serwisowej - przy zakupie przyjrzeć się uważniej przodowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 To jest wersja Alize. Jedynym bajer do silnik diesla. Jaka by nie była skrzynia to ta wersja nie będzie miala peirścienia, halogenów i elektryczych szyb. tzw wersja standard. Jeśli ktoś kupił taką wersję to za radio też mógł nie zapłacić i dlatego radio nie jest podmienione, a jedynie dołożone cóś z allegro od renufki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi