traftor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 panowanie czeka mnie kompletna wymiana tarcz i hamulców przód i tył. Jakie firmy preferujecie jesli chodzi i tarcze i hamulce? W które warto zainwestować?? Najważniejsze nie podałem: Posiadam Megane II 1.9 DCi 120km/88kw kombi z 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Tarcze SNR, idą na pierwszy montaż. Klocki TRW. Pamiętaj o wymiarach bo są dwa rodzaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joobs Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Widzę, że mój post został skasowany, bo został uznany za reklamę... zamieściłem tam tylko treść maila, który otrzymałem od producenta... tak czy inaczej, powtórzę w skrócie, proponuje zestaw EBC. Jeżeli chcesz znać szczegóły, typy tarcz, klocków i ceny, daj znać, to prześlę forward na Twojego maila, lub PW. Tarcze i klocki tego producenta używałem u siebie i była znaczna różnica w porównaniu z serią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi