mariuszzz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zachorowałem na scenica, stąd moja wizyta tutaj Pomóżcie troche . Znalazlem takie 2 sztuki: http://otomoto.pl/renault-scenic-privilage...tml#description http://otomoto.pl/renault-scenic-1-6-16v-C18099666.html Co o nich myślicie? Nie moge sie zdecydowac czy benzyna czy diesel. Czy 1.9 dCi maja filtr cząstek stałych? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbigN Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Pierwszy to Grand jak widzisz z dodatkowymi fotelami. Ja szukam diesla. 1.9dci 120KM jeszcze nie miały filtra cząstek, ale przy okazji sprawdzania przebiegu można się upewnić w ASO. zaczynam się zresztą głowic czy 1.9dci 130km z filtrem nie jest dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Przy tym drugim benzynowym, zobacz na drugi plan zdjęć, ileż tam stoi Renówek, nawet Trafic czerwony, ale niestety uszkodzone, ciekaw jestem czy dobrze reperuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Regulamin forum i zasady cytowania no własnie widziałem :/ Na dwoje babka wróżyła...albo facet ściąga same rozbitki i robi....albo ściaga i rozbitki...i całe. Ale czy scenic byl robiony czy nie to sie raczej nie domyśle niestety :/ Zasady pisowni też jasno w nim określono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A kto sprzedaje auto z przebiegiem 45tyś km. A książę przeglądów łatwo podrobić. ;-) Brakuje także nakładki na pedał hamulca. I jest tylko jedna karta do auta. I na placu stoi także "bezwypadkowa" meganka do lekkiej naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Fakt, nieuszkodzonego auta bez żadnych wad nie sprzedaje się jak ma taki przebieg. A co myślicie o tym drugim? Nie do końca chciałem granda ale jakaś tragedia to to też nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 pierwszy: - ASRu to on nie ma - przebieg dziwny drugi: - przebieg IMHO dziwnie skręcony... nieumieli?? - brak tempomatu - kołpaki z TESCO lub innego markietu... w każdym razie bardzo u nas popularne. czyli co z felgami - nie widzę naklejki przy narożniku tylnego prawego nadkola i lewego również - gdzie napis na klapie?? - oderwana czarna nakładka z prawej przedniej listwy z napisem 1,6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 pierwszy zdecydowanie odpada Nad drugim sie zastanawiam...ale znalazlem jeszcze: http://www.autogielda.pl/sprzedam_renault_...n,II17J4E7.html tutaj ten sam tylko zdjęcia ciut inne: http://www.autogielda.pl/sprzedam_renault_...n,II17J4E7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 mariuszzz, albo coś pomyliłeś z linkami (są identyczne) albo jestem ślepy. Zdjęcia są takie same w obu linkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie ma się do czego przyczepić... - brak tempomatu - brak schowków w drzwich przednich - czujniki nieoryginalne (dokładane), ale jak działają, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzz Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 tempomat i schowki przeboleje co do linka to rzeczywiście pomyliłem. Tu jest drugie ogłoszenie http://www.autogielda.pl/sprzedam_renault_...c,II17LHJK.html a jak to jest z tymi silnikami 1.5? słyszałem ze podobno bardziej awaryjne niż 1.9, że wtryskiwacze słabsze itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ja właśnie słyszałem odwrotnie - w 1,9 lecą na potęgę panewki i turbo lubi się wysypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzz Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 i bądź tu człowieku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi