Ojinau Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 wypadałoby wtedy zastosowac amorki o skroconym skoku bo na seryjnym amorze moze byc taka wlasnie sytuacja ze bedzie obcierac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 zastanawiam się czy do swojej megane 1 phase 2 nie zamontować zawieszenia gwintowanego . Proszę więc o opinie osób które takowe posiadają w swojej megi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Sądzę, że gwintowane zawieszenie to więcej kłopotów i problemów ze wszystkim (z regulacją) niż frajdy. Do sportu jak najbardziej OK, ale na co dzień dopasować sobie dobre amortyzatory i sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dziękuje za odzew , na razie to tylko pomysł do którego realizacji jeszcze długa droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 a ja wcale tak nie myśle.. gwint jest bardzo przydatny, chcesz pośmigać na torze, bądź po autostradzie, masz autko zglebione... jedziesz jakimś objazdem, przez las, bądź inne dziury, 5 min i masz autko wyżej oraz bardziej miekko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ja po prostu lubię czasami przejechać trochę szybciej zakręty , a seryjny zawias przyprawia mnie o mdłości na zakrętach . Ja wcale nie mam zamiaru go obniżać , wystarczy że będzie się lepiej trzymał na zakrętach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 hm.. a ja się zapytam.. jakie masz kółka? bo jak na seryjnych kołach.. to tak to będzie.. załóż jakiś niski profil opony, np 195/50 albo /45 albo jakąś 205 i wtedy od razu złapie więcej przyczepności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Obecnie mam 185/60r15 ale w planach zakup jakiś alu , tylko na razie na razie nie mogę się zdecydować jakie kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 no to w takim razie zmień oponki, na szersze i niższe, od razu poczujesz różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi