SzaŁaS89 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam, Jak wiecie mój Nick SzaLaS89, Jestem studentem III roku IwZ (Informatyki w Zarządzaniu), Piszę pracę dyplomową na temat Popularności Serwisów Aukcyjnych W Polsce. Proszę Was o wypełnienie Rzetelne ankiety. PS. Potrzebuję minimum 1000 osób (ankieterów), Jeżeli ktoś ma znajomych na GG,Facebooku,NK proszę o wysłanie dalej. Z góry wszystkim dziękuję za współpracę. LINK do Ankiety elektronicznej --> https://spreadsheets.google.com/spreadsheet...OR0I0cE5Bbnc6MQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No to sie ankietowałem, co byś mioł chociaż 1 wincyj. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Masz i moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dzięki Wysyłajcie gdzie się da:) a co do pytania 11 to tak mi promotorka kazała zrobić, uwzględniając osoby "normalne" które rzetelniej a wypełnią. Po przeprowadzeniu ankiety opublikuje wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Poszło również u mnie oraz publikacja na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Już po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Moje poszło i jest w opisie na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Też się dołożyłem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 poleciała 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lava1 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 I ja wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi