david8585 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam Przesyłam link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/renault-megane-C18547856.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ciekawe czemu ma założone takie "śliczne" pokrowce?Może brak poduch?Mieszek przy gałce wygląda coś nie teges.Ogólnie ze zdjęć mało wynika. A swoją drogą patrząc na rejestrację,saszetkę na tunelu "gustownego" pieska na desce i owe "śliczne" pokrowce,nie mogę się oprzeć wrażeniu,że auto sprzedaje pan,który do sandałów zakłada skarpetki. Nie mam coś przekonania do takich sprzedających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A propos saszetki to nie wiem jak tam, ale w Warszawie jest to częsty znak rozpoznawczy taryfiarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Coś dziwnie robione zdjęcia. Na mój gust coś miała robione z przodem. Po stronie pasażera wydaje mi się nie równe szpary błotnik lampa zderzak. Po stronie kierowcy widać różnicę w kolorze przedniego błotnika (może to być błąd aparatu). Brakuje popielniczki i zapalniczki o ile były w momencie zakupu lub zaślepki od zapalniczki jak nie była sprzedana z zestawem palacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Silnik na pewno nie ma 120 KM. 1.6 zawsze miał 110 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david8585 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czyli ogólnie nie ma sensu jechać ponad 100km i oglądać A może wiecie o czyś godnym polecenia na śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na początek poproś gościa o większą ilość fotek (w tym komory silnika) i VIN. Auto (teraz zobaczyłem) z Francji więc licznik skręcony na 200% (tutaj pewnie sporo, bo śmiesznie mało na nim jest) i spora też szansa, że było bite. Weź VIN i potwierdź w ASO historię auta. Tylko telefonicznie, bo nie każde chce podać, więc szkoda tracić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi