grippen1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam posiadam megane coupe z98r . Po stronie kierowcy mam opcję automatycznego zamykania lub otwierania szyby. Tak że nie muszę cały czas trzymać guzika . Po energicznym naciśnięciu szyba otwiera się automatycznie lecz ta funkcja nie działa po stronie pasażera . Czy to normalne ?Czy można jakoś zaprogramować stronę pasażera aby działała podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja w scenicu (2002r) miałem tak samo do momentu, kiedy wypiąłem kostki (te do opuszczania i podnoszenia szyb), wyczyściłem z brudu i podpiąłem ponownie. Teraz już mi to nie działa :/ Ale pierwotnie działało tylko przy kierowcy. Hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tak zwane impulsowe zamykanie / otwieranie działa tylko i wyłącznie dla drzwi kierowcy; szyba i przełącznik. Pozostałe szyby, aby otworzyć lub zamknąć trzeba cały czas trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 faktycznie, jednak działa... i tylko u kierowcy człowiek się jeszcze długo będzie uczył nowego autka widać... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen1 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ok dzięki :-( W Seacie jest możliwość programowania szyb myślałem że i w Megane da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi