Megi98 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 u mnie od rana śnieg sypie :roll: może wieczorem już się wybiorę na sanki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 w bydzi właśnie zaczyna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 U mnie w Knurowie sypie :) chodz jeszcze nie śmiało :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Sypie cały dzień ale jakoś nie widać efektów :) ale za to ludzie 30 km/h już pociskają jak by leżało z 20 cm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzisiaj troche posypało, ale jest na + więc sama woda z tego wyszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Na końcu świata (czyt. Bemowo) właśnie zaczęło prószyć :-x Zbliża się latanie bokami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej bemowo powoli robi się białe. Dobrze ze dzisiaj przyszykowałem moje maleństwo na śnieg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Cały dzień co chwile prószy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 no i na Żoliborzu też już pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 w LBN chwilkę posypało i już prawie nie ma śladu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 maupa, już prawie nie ma śladu są ślady zaraz będę musiał odśnieżyć samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 W Szczecinie dziś cały dzień prószy, temp 1-0 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Przykryło u mnie samochody cienką warstwą śniegu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFI Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 cięcie To samo było w Łodzi koło 22... Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. :) - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Posypuje lekko śniegiem z deszczem, coś tam osiadło na dachach, ale ulice czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi