P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 U mnie się zabieliło, wczoraj padał deszcz ze śniegiem, temp. trochę ponad 0°C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 teren sadów owocowych biały, przy gruncie 0 a Scenic wykazuje że +2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzisiaj w samochodzie pokazywał mi -1, śnieg popadywał od 19:00 mniej więcej, teraz jak ma humor to popaduje, jak nie to chwilami spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 u mnie pada delikatny śnieżek, temperatura 0 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFI Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Pabianice: +3st., opadów brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 w kotlinie Jeleniogórskiej przez cały dzień świeci piękne słońce. Jest około zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 są ślady zaraz będę musiał odśnieżyć samochód no ja rano miałem tą nieprzyjemność :-| ale jak pisałem poprzedniego posta to jakoś nie wiele sypneło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 W Hamburgu śnieżek raz sypie raz nie, ale jak na razie nie utrzymało się nic - dzisiaj przymroziło do -4 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_g Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 dziś konkretnie przysypało. idę właśnie odśnieżać przed domem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no we Wrocławiu tez ładnie sypnęło. Ulice czarne, ale autko musiałem skrobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_k Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 W Gdyni wieczorkiem posypało, troszkę rano, a teraz nie sypie, ale jest kolo zera, wiec taka centymetrowa warstewka gdzieniegdzie leży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 W Zabrzu sypie od 11.00. Na dworze bielutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Jak przyjechałem do pracy o 9 to nie padało, jak wracałem do domu to musiałem odgarniać śnieg z auta :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Akurat nie jestem "u siebie ", ale za oknem od samego rana jest tak jak na zdjęciu mrozik -3 / -2 °C i prószy drobny śnieżek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 warszawa, właśnie zaczął podać śnieg :-> Wstyd - nie dość, że miasto to jeszcze stolica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi