krecik151 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam, autko mam od miesiąca. Przejrzałem cały dział oświetlenie. Wybieram się do Chorwacji przez Słowacje, gdzie wymagają by posiadać rezerwowe żarówki. Takie muszę kupić przed wyjazdem, a nie widzę sensu w rozkręcaniu tylnych lamp, halogenów itd. Dlatego proszę o podanie jakie idą do świateł mijania, stopów, halogenów itp. Ogólnie chodzi mi o oświetlenie zewnętrzne. Wiem, że do reflektorów idą żarówki H7. Jeśli taki temat jest, proszę o nakierowanie. Ja go nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Opis żarówek masz w instrukcji obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik151 Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 O to chodzi, że mam instrukcje obsługi ściągniętą z internetu, która ma 13 part'ów. I mi brakuje 11 part'u, w którym widocznie są żarówki Może ktoś byłby taki dobry i podesłał ten part lub link do instrukcji już pełnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 masz tutaj stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik151 Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Przemo ftp mi nie śmiga, ale mrarek uratował mnie Dzięki wielkie za link do strony. Podam ją dalej na forum 406, bo fajna z tym wyjaśnieniem do każdego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi