opielowski Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Zobaczcie jak się testuje VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mógł bym mieć taką pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Filmik stary, ale nadal najbardziej podoba mi się latające T4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukPoznan Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Filmik fajny, ale są ludzie którzy wykonali nie jeden manewr z tego filmiku i to nie specjalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Budują tory za ogromne sumy $ czy EUR a dali by to mi i mam to co dnia na drogach. Oddam im po miesiącu czy sześciu i jeszcze opiszę wrażenia co dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Mam nadzieję Prezes, że przekażą parę sztuk do testowania we Wrocławiu. U nas wiele dróg jest nawet na wyższym poziomie testowania samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi